Γενικα

FREE WIFI HOΤ SPOTS!

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕRNET ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ FORD N. ANAΣΤΑΣΙΟΥ Α.Ε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ από 89 ευρώ!

Το σημαντικότερο στις ασφάλειες αυτοκινήτων είναι η στιγμή της ζημιάς. Σε εμάς θα βρείτε έναν πολύτιμο σύμμαχο για την δίκαιη, ταχεία και σωστή αποζημίωση σας! Γιατί πραγματικά θέλουμε...σε εμάς να αισθάνεστε ασφαλείς!
Με τι διαμεσολάβηση μας θα μειώσετε το κόστος της ασφάλειας αυτοκινήτου σας  στις πιο αξιόπιστες και σίγουρες ασφαλιστικές εταιρείες  εύκολα και απλά με ένα τηλεφώνημα.
 

Χρηματοδοτικές Προσφορές

Επιλέξτε τον τρόπο αποπληρωμής της χρηματοδοτησής σας μέσα απο το εύελικτο μας πρόγραμμα (απο 0% προκαταβολή εώς 84 μήνες) είτε σε ισόποσες είτε...
 

ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ

Είμαστε ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ της FORD MOTOR HELLAS για το νομό Λάρισας και το νομό Μαγνησίας.

Από το 1984 δραστηριοποιούμαστε με τη πώληση, επισκεύη και συντήρηση όλων των αυτοκινήτων Ford, καθώς επίσης και με την εισαγωγή γνησίων ανταλλακτικών Ford. To εύρος των εργασιών μας επεκτείνεται και στην πώληση επιλεγμένων μεταχειρισμένων, στην ασφάλιση όλων των αυτοκινητων, στη μετασκεύη οχημάτων, στη χρηματοδότηση αγοράς ή επισκεύης αυτοκινήτου κ.α.

Στόχος μας ειναι η εξέλιξη και η βελτιοποίηση της καταρτισής μας ούτως ώστε να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε σας.

Τώρα λοιπόν γρήγορα και άμεσα, όσο διαρκεί ένα κλίκ στον υπολογιστή σας, είμαστε κοντά σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Χαρακτηριστικό μας είναι η αξιοπιστία!!!