Νεα και εκδηλωσεισ

Μετάβαση στο συνεργείο ενόψει κορωνοϊού

​Ενημερώνουμε τους οδηγούς και ιδιοκτήτες αυτοκινήτων ότι η μετάβαση από και προς τα συνεργεία θεωρείται μετάβαση σε «κατάστημα πρώτης ανάγκης» και συνεπώς επιτρέπεται.

Η παραπάνω μετακίνηση επιτρέπεται κατ’ εξαίρεση της υφιστάμενης απαγόρευσης κυκλοφορίας, αρκεί να δηλωθεί με έναν από τους κάτω 3 τρόπους:
 
  1. SMS στο 13033: Αναγραφή αιτιολογίας εξόδου (2). Παράδειγμα SMS: 2 κενό ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 5 ΛΑΡΙΣΑ
  2. Βεβαίωση τύπου Β (μετακίνησης πολιτών): Συμπλήρωση φόρμας και επιλογή: "(Β2) Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους."
  3. Χειρόγραφη βεβαίωση: Αναγραφή ονοματεπώνυμου, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση κατοικίας, ώρα μετακίνησης και λόγο μετακίνησης : "Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους: μετάβαση σε συνεργείο" και αναγραφή διεύθυνσης του συνεργείου.
Σε οποιαδήποτε μετακίνησή σας μην ξεχνάτε να έχετε μαζί σας αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό σας.

Για κάθε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την επιχείρήση μας.

ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ

Είμαστε ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ της FORD MOTOR HELLAS για το νομό Λάρισας και το νομό Μαγνησίας.

Από το 1984 δραστηριοποιούμαστε με τη πώληση, επισκεύη και συντήρηση όλων των αυτοκινήτων Ford, καθώς επίσης και με την εισαγωγή γνησίων ανταλλακτικών Ford. To εύρος των εργασιών μας επεκτείνεται και στην πώληση επιλεγμένων μεταχειρισμένων, στην ασφάλιση όλων των αυτοκινητων, στη μετασκεύη οχημάτων, στη χρηματοδότηση αγοράς ή επισκεύης αυτοκινήτου κ.α.

Στόχος μας ειναι η εξέλιξη και η βελτιοποίηση της καταρτισής μας ούτως ώστε να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε σας.

Τώρα λοιπόν γρήγορα και άμεσα, όσο διαρκεί ένα κλίκ στον υπολογιστή σας, είμαστε κοντά σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Χαρακτηριστικό μας είναι η αξιοπιστία!!!