Νεα και εκδηλωσεισ

Motor Festival 2017

Η Ford Anastasiou SA σας προσκαλεί στο Motor Festival Λάρισας που θα διεξαχθεί στη σκεπαστή έκθεση Νέαπολης από 31 Μαρτίου έως 2 Απριλίου. Η έναρξη του φεστιβάλ θα γίνει στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής. Σας περιμένουμε για να δείτε από κοντά το Ford Focus RS, το Ford Mustang , το Focus ST Line, το Kuga ST Line και αλλά μοντέλα μας!!!

ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

OI NIKHTEΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΕΙΝΑΙ:

ΛΑΡΙΣΑ
* ΜΙΖΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ( ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 200ΕΥΡΩ )
* ΚΑΠΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ( ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 100 ΕΥΡΩ)
* ΣΕΙΖΗΣ ΔΑΝΙΗΛ ( ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 100 ΕΥΡΩ)
*ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ( ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 100 ΕΥΡΩ)
 *ΦΑΣΙΑΝΗ ΘΕΟΦΩΡΑ ( ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 100 ΕΥΡΩ)

ΒΟΛΟΣ
*ΤΕΖΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ( ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 100 ΕΥΡΩ) 
* ΚΟΛΤΣΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ( ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 100 ΕΥΡΩ)

Νέο Ford RANGER 2016

Το νέο FORD RANGER είναι ένα πραγματικά παγκόσμιο φαινόμενο φορτηγού αυτοκινήτου με απεριόριστες δυνατότητες.Σύντομα κοντά μας!
 

ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ

Είμαστε ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ της FORD MOTOR HELLAS για το νομό Λάρισας και το νομό Μαγνησίας.

Από το 1984 δραστηριοποιούμαστε με τη πώληση, επισκεύη και συντήρηση όλων των αυτοκινήτων Ford, καθώς επίσης και με την εισαγωγή γνησίων ανταλλακτικών Ford. To εύρος των εργασιών μας επεκτείνεται και στην πώληση επιλεγμένων μεταχειρισμένων, στην ασφάλιση όλων των αυτοκινητων, στη μετασκεύη οχημάτων, στη χρηματοδότηση αγοράς ή επισκεύης αυτοκινήτου κ.α.

Στόχος μας ειναι η εξέλιξη και η βελτιοποίηση της καταρτισής μας ούτως ώστε να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε σας.

Τώρα λοιπόν γρήγορα και άμεσα, όσο διαρκεί ένα κλίκ στον υπολογιστή σας, είμαστε κοντά σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Χαρακτηριστικό μας είναι η αξιοπιστία!!!