Ford Tourneo Connect

Αν αναζητάτε ένα αυτοκίνητο πέντε ή επτά θέσεων, που θα μπορούσε να σας βοηθήσει τόσο στην εργασία σας όσο και στα μακρινά ταξίδια σας, τότε το Ford Tourneo Connect είναι το κατάλληλο όχημα για εσάς.

Το όχημα προσφέρει ένα έξυπνο ευέλικτο σύστημα καθισμάτων. Διαθέτει επίσης πρωτότυπες, προαιρετικές τεχνολογίες, τις οποίες μπορεί να περιμένετε να βρείτε σε πλουσιότερα μοντέλα που έχουν κατασκευαστεί με σκοπό την μεταφορά ανθρώπων. Υπάρχουν εξελιγμένα αλλά φιλικά προς το χρήστη συστήματα, που σας επιτρέπουν να συνδέεστε ασύρματα, να ελέγχετε και να παρακολουθείτε την ταχύτητά σας ακόμη και να προστατεύτε τους πεζούς γύρω σας.

Με μια αναβαθμισμένη εξωτερική και βελτιωμένη εσωτερική καμπίνα καθώς και προηγμένη απόδοση, το Tourneo Connect αποτελεί το ιδανικό αυτοκίνητο για οποιοδήποτε και ό,τιδήποτε  χρειάζεστε.


Σας βοηθάει να παραμένετε εντός των ορίων ταχύτητας
Σας βοηθάει να παραμένετε εντός των ορίων ταχύτητας

Εντοπίζει τις οδικές πινακίδες ορίου ταχύτητας και απαγόρευσης προσπέρασης μέσω της κάμερας εμπρός και τις εμφανίζει στον πίνακα οργάνων. Αναλύει τις πληροφορίες και σας βοηθά να διατηρήσετε το όριο ταχύτητας που ισχύει.
 
 
 

Ένας ισχυρός και αποδοτικός νέος κινητήραςΈνας ισχυρός και αποδοτικός νέος κινητήρας

Η γκάμα προηγμένων κινητήρων diesel υψηλής απόδοσης 1,5 λίτρων Ford EcoBlue του Tourneo Connect συνδυάζει ευέλικτη ισχύ για την οδήγηση σε μεγάλες αποστάσεις με χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 από μόλις 110 g/km.


 

SYNC 3. Για μια απρόσκοπτη και ασύρματη εμπειρία
SYNC 3. Για μια απρόσκοπτη και ασύρματη εμπειρία

Το σύστημα Ford SYNC 3 ενσωματώνει απρόσκοπτα το κινητό σας τηλέφωνο  και σας επιτρέπει να ελέγχετε τα πάντα, από τηλεφωνικές κλήσεις μέχρι το ηχοσύστημα και τη δορυφορική πλοήγηση, μέσω της οθόνης αφής 6" ή με απλές φωνητικές εντολές.


 

Ένα σύστημα που βοηθάει στην προστασία των πεζών
Ένα σύστημα που βοηθάει στην προστασία των πεζών

Το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης ανιχνεύει οχήματα και πεζούς στο δρόμο μπροστά σας. Μπορεί ακόμη και να ανιχνεύσει πεζούς που πιθανόν να διασχίζουν το δρόμο μπροστά από το όχημά σας. Το σύστημα σας προειδοποιεί αν ανιχνεύσει ενδεχόμενη σύγκρουση και εάν δεν ανταποκριθείτε θα εφαρμόσει αυτόματα τα φρένα. Αυτή η τεχνολογία έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στη μείωση της σοβαρότητας των ατυχημάτων ή στην παντελή αποφυγή τους. Λειτουργεί σε ταχύτητες μέχρι και 80km / h.
 

Ευέλικτα καθίσματαΕυέλικτα καθίσματα

Ο χώρος είναι πλούσιος στο Tourneo Connect, με δύο συρόμενες πίσω πόρτες και άνεση για 5 επιβάτες. Παράλληλα, το μεγαλύτερο Grand Tourneo Connect προσφέρει την επιλογή 5 έως 7 θέσεων.

Και στα 2 μοντέλα, η 2η σειρά διαθέτει καθίσματα διαιρούμενα 60:40. Οι πλάτες διπλώνουν προς τα εμπρός σε οριζόντια θέση ενώ ολόκληρα τα καθίσματα μετακινούνται προς τα εμπρός, διευκολύνοντας την πρόσβαση στην 3η σειρά καθισμάτων. Τα καθίσματα της 2ης και της 3ης σειράς διπλώνουν επίσης προς τα εμπρός σε οριζόντια θέση, δημιουργώντας μια επίπεδη επιφάνεια για τις αποσκευές σας. Εύχρηστες αποθηκευτικές λύσεις, όπως τα ντουλάπια οροφής για τα πράγματα των επιβατών, επιτρέπουν να διατηρείται η καμπίνα σε τάξη. Είτε θέλετε να μεταφέρετε 7 ενήλικες επιβάτες, είτε ένα καγιάκ, αλλά και όλους τους ενδιάμεσους συνδυασμούς, μπορείτε να εμπιστευθείτε το Grand Tourneo Connect.

ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ

Είμαστε ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ της FORD MOTOR HELLAS για το νομό Λάρισας και το νομό Μαγνησίας.

Από το 1984 δραστηριοποιούμαστε με τη πώληση, επισκεύη και συντήρηση όλων των αυτοκινήτων Ford, καθώς επίσης και με την εισαγωγή γνησίων ανταλλακτικών Ford. To εύρος των εργασιών μας επεκτείνεται και στην πώληση επιλεγμένων μεταχειρισμένων, στην ασφάλιση όλων των αυτοκινητων, στη μετασκεύη οχημάτων, στη χρηματοδότηση αγοράς ή επισκεύης αυτοκινήτου κ.α.

Στόχος μας ειναι η εξέλιξη και η βελτιοποίηση της καταρτισής μας ούτως ώστε να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε σας.

Τώρα λοιπόν γρήγορα και άμεσα, όσο διαρκεί ένα κλίκ στον υπολογιστή σας, είμαστε κοντά σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Χαρακτηριστικό μας είναι η αξιοπιστία!!!