Νεο Ford Transit Custom

Επισκόπηση μοντέλου

Το Transit Custom φημιζόταν πάντα για την αντοχή, τη λειτουργικότητα και την αξιοπιστία του ως όχημα. Τώρα, μπορείτε να απολαμβάνετε περισσότερα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και έξυπνες τεχνολογίες, με μεγαλύτερη αποδοτικότητα και ανώτερα επίπεδα σχεδίασης και κατασκευής. Το αποτέλεσμα είναι ότι θα ανυπομονείτε να οδηγήσετε ένα βαν που είναι πιο εξελιγμένο και βελτιωμένο από ποτέ.


Βλέπει τα οδικά σήματα που εσείς μπορεί να μη δείτε.Βλέπει τα οδικά σήματα που εσείς μπορεί να μη δείτε

Είτε τα σήματα βρίσκονται στην πλευρά του δρόμου, είτε πάνω από αυτόν, είτε είναι μόνιμα ή προσωρινά, το σύστημα αναγνώρισης οδικών σημάτων μπορεί να τα εντοπίσει. Ένα εικονίδιο αυτού του σήματος ορίου ταχύτητας ή απαγόρευσης προσπέρασης εμφανίζεται στον πίνακα οργάνων και αλλάζει κάθε φορά που ανιχνεύει ότι έχει αλλάξει το όριο ταχύτητας.


 
Μεγαλύτερη ισχύς, λιγότερες εκπομπές

Με τους προηγμένους μας κινητήρες Ford EcoBlue 2 λίτρων, το νέο Transit Custom είναι σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τα νέα αυστηρά πρότυπα εκπομπών Euro Stage 6, μειώνοντας τις εκπομπές και τα έξοδα λειτουργίας. Αυτοί οι κινητήρες μπορεί να είναι μικρότεροι από τους κινητήρες Duratorq 2,2 λίτρων, αλλά αποδίδουν πολύ μεγαλύτερη ισχύ.

*Νικητής στην υποκατηγορία 1 λίτρου.
 

Νέο SYNC 3. Για άνετη, ασύρματη εμπειρία.Νέο SYNC 3. Για άνετη, ασύρματη εμπειρία

Το Ford SYNC 3 είναι ένα υπερσύγχρονο σύστημα με το οποίο μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι και να ελέγχετε το τηλέφωνο, τη μουσική και το σύστημα πλοήγησης. Επιλέξτε είτε φωνητικές εντολές ή την έγχρωμη οθόνη αφής 8'', η οποία διαθέτει λειτουργίες "τσιμπήματος και σάρωσης" για εύκολη και έξυπνη περιήγηση. Το Live Traffic σας βοηθάει να αποφεύγετε την κίνηση. Μπορείτε ακόμη και να δείτε μια λίστα τοπικών εστιατορίων αναφέροντας απλά τη λέξη "πεινάω". 

Το τρέιλερ παραμένει με ασφάλεια στη θέση του.Το τρέιλερ παραμένει με ασφάλεια στη θέση του

Το σύστημα Ελέγχου Ευστάθειας Τρέιλερ (TSC) ανιχνεύει τυχόν ταλαντώσεις ή κλυδωνισμούς και μειώνει την ταχύτητα του οχήματός σας προκειμένου η ρυμούλκηση να είναι πιο ελεγχόμενη. Το σύστημα επιβραδύνει το όχημα μειώνοντας τη ροπή του κινητήρα και αυξάνοντας σταδιακά την πίεση της πέδησης σε όλους τους τροχούς.

 

Κορυφαίος χώρος φόρτωσης 


Κορυφαίος χώρος φόρτωσης

Με το νέο EcoSport αποκτάτε ένα εκπληκτικά ευρύχωρο εσωτερικό. Η έξυπνη χρήση του εσωτερικού και του αποθηκευτικού χώρου ενισχύεται με τα πίσω καθίσματα που μπορούν να διπλώσουν και χωρίσουν σε δύο μέρη 60/40. Ένα μαξιλάρι που ανεβοκατεβαίνει επιτρέπει στις πλάτες των καθισμάτων να διπλώσουν πλήρως, για εύκολη τοποθέτηση αποσκευών. Ενώ ένα ρυθμιζόμενο δάπεδο χώρου φόρτωσης μπορεί να προσαρμοστεί σε τρεις θέσεις: ιδανικό όταν δεν θέλετε να δημιουργείτε στοίβες αποσκευών.

ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ

Είμαστε ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ της FORD MOTOR HELLAS για το νομό Λάρισας και το νομό Μαγνησίας.

Από το 1984 δραστηριοποιούμαστε με τη πώληση, επισκεύη και συντήρηση όλων των αυτοκινήτων Ford, καθώς επίσης και με την εισαγωγή γνησίων ανταλλακτικών Ford. To εύρος των εργασιών μας επεκτείνεται και στην πώληση επιλεγμένων μεταχειρισμένων, στην ασφάλιση όλων των αυτοκινητων, στη μετασκεύη οχημάτων, στη χρηματοδότηση αγοράς ή επισκεύης αυτοκινήτου κ.α.

Στόχος μας ειναι η εξέλιξη και η βελτιοποίηση της καταρτισής μας ούτως ώστε να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε σας.

Τώρα λοιπόν γρήγορα και άμεσα, όσο διαρκεί ένα κλίκ στον υπολογιστή σας, είμαστε κοντά σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Χαρακτηριστικό μας είναι η αξιοπιστία!!!