οροι και προϋποθεσεισ

Αυτό το site www.ford-anastasiou.gr βρίσκεται σε λειτουργία από τη “Ford Aναστασίου Α.Ε”. Η πρόσβαση σε αυτό το site εναπόκειται στους όρους και τους κανόνες που περιγράφονται παρακάτω.
 

Γενικοί Όροι

H “Ford Αναστασίου Α.Ε” προσπαθεί με κάθε τρόπο να παρουσιάζει τις πληροφορίες με κάθε ακρίβεια και λεπτομέρεια. Στόχος της είναι να αναζητά συνεχώς νέους τρόπους για να δημιουργεί καλύτερα αυτοκίνητα, με καλύτερες προδιαγραφές και πιο ελκυστική κατασκευή. Αυτή η προσπάθεια δεν σταματά ποτέ. Ανάμεσα σε αυτές τις ενέργειες είναι και η δημιουργία αυτού του site. Αυτό το site δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως αλάνθαστος οδηγός των προϊόντων της Ford, ούτε αλάνθαστος οδηγός για πώληση αυτοκινήτου. Οι Επίσημοι Έμποροι της Ford είναι ανεξάρτητοι και δικές τους τυχόν απόψεις δεν δεσμεύουν τη Ford. Κάθε αναφορά σε αυξημένη ταχύτητα ή σπορ και γρήγορη οδήγηση δεν αποτελεί παράδειγμα ή προτροπή για τέτοιου είδους οδήγηση. Η αναφορά που γίνεται στην κατανάλωση καυσίμου είναι σύμφωνη με τους όρους της οδηγίας 93/116/EC της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι μετρήσεις προκύπτουν με το ίδιο τεστ που χρησιμοποιείται για τη μέτρηση ταξινόμησης και ελέγχου των καυσαερίων. Οι μετρήσεις είναι περισσότερο αντιπροσωπευτικές για την κατανάλωση καυσίμου για εκτός πόλης διαδρομές, παρά για κατανάλωση μέσα στην πόλη. Η διαφοροποιήση στις μετρήσεις καυσίμου που μπορεί να παρατηρηθούν είναι πιθανό να οφείλονται στον τρόπο οδήγησης, στην κατάσταση του δρόμου, στην κυκλοφοριακή κίνηση, σε εξωτερικούς παράγοντες, αλλά και στην κατάσταση του αυτοκινήτου. Για κάθε απορία ή διαφωνία παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους Επίσημους Εμπόρους.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Η “Ford Αναστασίου Α.Ε” κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα των περιεχομένων του site. Αυτά είτε της ανήκουν, είτε ασκεί τα νόμιμα δικαιώματα της για τη χρήση αυτών. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, χρήση ή μετάδοση των κειμένων, των εικόνων, των γραφικών, των λογοτύπων ή και οποιουδήποτε κωδικού χωρίς την έγγραφη άδεια της Ford Αναστασίου Α.Ε”. Μοναδική προϋπόθεση για την χρήση των παραπάνω είναι η προσωπική πληροφόρηση και χρήση. Συμφωνείτε να χρησιμοποιείτε αυτό το site μόνο για νόμιμους λόγους. Η Ford Αναστασίου Α.Ε” έχει κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιεί για δικούς της λόγους, ακόμα και για δημοσίευση, κάθε υλικό (κείμενα, εικόνες και πληροφορίες) που εισάγεται στο site. Η Ford Αναστασίου Α.Ε” έχει το δικαίωμα να καταγράφει τις εγγραφές στο site ή και να τις απορρίπτει.

Δικαιώματα

Στόχος μας είναι οι πληοφορίες που παρουσιάζονται να είναι ακριβείς, σωστές και σύγχρονες. Χρησιμοποιώντας αυτό το site αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους κανονισμούς και τους όρους, οι οποίοι ισχύουν από τη στιγμή που εισέρχεστε στην ιστοσελίδα. Χωρίς να βλάπτει τα νομοθετημένα δικαιώματά σας, η αναφορά σε περιεχόμενα του site όπως κείμενα, πληροφορίες, εικόνες και άλλα (χωρίς κανένα περιορισμό) θα πρέπει να γίνεται με το παρακάτω τρόπο: “όπως αναφέρεται” ή “όπως υπάρχει” χωρίς να χρειάζεται καμία αναπαράσταση και προβολή εγγύησης. Πιο συγκεκριμένα, δεν εγγυόμαστε την ακρίβεια των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτό το site ούτε εγγυόμαστε ότι η χρήση αυτού του site θα είναι αδιάκοπη ή χωρίς κάποιο λάθος ή ότι το site δεν θα προσβληθεί από κάποιους “ιούς”. Η Ford Αναστασίου Α.Ε” σε καμία περίπτωση δεν θα φέρει καμία ευθύνη απέναντι σε οποιαδήποτε ζημία προκληθεί από τη χρήση πληροφοριών που υπάρχουν στο site ή από προϊόντα που εμφανίζονται. Συμπεριλαμβάνονται χωρίς κανένα περιορισμό κάθε έμμεση ή συμπερασματική ζημία ή κάθε ζημία που προέρχεται από τη χρήση ή την πρόκληση καταστροφής δεδομένων ή κερδών σε κάθε πράξη συμφωνίας, αδιαφορίας ή κάθε άλλης επιβλαβούς πράξης, που προκύπτει από τη σύνδεση με το site και τη χρήση του. Η Ford Αναστασίου Α.Ε” σύμφωνα με τους κανονισμούς και τους όρους δεν θα είναι υπεύθυνη για διάφορες απαιτήσεις σχετικές με τη χρηστικότητα και πρόσβαση στο site.
 

Σύμβολα

Όλα τα ονόματα, τα λογότυπα και οι εικόνες που προσδιορίζουν την ταυτότητα Ford είναι ιδιοκτησιακά στοιχεία της Ford. Στοιχεία τρίτων, όπως μάρκες, προϊόντα, υπηρεσίες και ονόματα εταιρειών που περιέχονται στο site της Ford Αναστασίου Α.Ε” είναι σύμβολα υπηρεσιών και εμπορικά σύμβολα και ονόματα των ιδιοκτητών τους.


Εξωτερικές συνδέσεις

Η Ford Αναστασίου Α.Ε” δε φέρει καμία ευθύνη, δεν αντιπροσωπεύει ούτε εγγυάται για καμία από τις εξωτερικές συνδέσεις που υπάρχουν στο site της. Όταν επισκέπτεστε κάποια εξωτερική σύνδεση από το site της Ford Αναστασίου Α.Ε”, πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτή η σύνδεση δεν υπόκειται στον έλεγχο της Ford Αναστασίου Α.Ε” και η επισκέψη σε αυτή τη σύνδεση γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
 

Δικαιώματα λογισμικού

Το λογισμικό στο οποίο στηρίζεται αυτό το site έχει μελετηθεί και δοκιμασθεί πολύ προσεκτικά σε κάθε στάδιο της παραγωγής του. Προτείνεται, όπως και σε κάθε λογισμικό, η χρήση του να συνδυάζεται με τη χρήση προγράμματος κατά των “ιών”. Επιπλέον, προτείνουμε να διατηρείτε ένα αντίγραφο ασφαλέιας του σκληρού δίσκου πριν χρησιμοποιήσετε το λογισμικό. Η Ford Αναστασίου Α.Ε” δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για τυχόν ζημιά που θα προκληθεί στον υπολογιστή σας ή στα αρχεία σας από τη χρήση του λογισμικού. Συμβουλευτείτε το διαχειριστή του διαδικτύου σας πριν εγκαταστήσετε το λογισμικό στον υπολογιστή σας.
 

Δικαιοδοσία

Αυτοί οι κανονισμοί και οι όροι θα πρέπει να είναι σε συμφωνία με τους νόμους του Ελληνικού Κράτους. Για οποιαδήποτε διαφωνία ή ένσταση τη δικαιοδοσία την έχει η Ελληνική δικαιοσύνη. Αν κάποιος από τους κανονισμούς και όρους χαρακτηριστεί ως παράνομος ή μη ισχύων για νομικούς λόγους που ισχύουν στη χώρα όπου οι κανονισμοί αυτοί θα εφαρμοστούν, τότε θα πρέπει να απομακρυνθούν από αυτή την πρόταση. Όλοι οι υπόλοιποι κανονισμοί θα πρέπει να ισχύουν. H Ford Αναστασίου Α.Ε” έχει καθε δικαίωμα να αλλάξει καθέναν από τους κανονισμούς και τους όρους σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, ανακοινώνοντας το on-line (στο ίδιο το site). Αν δεν αποδέχεστε τους όρους, θα πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το site.

ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ

Είμαστε ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ της FORD MOTOR HELLAS για το νομό Λάρισας και το νομό Μαγνησίας.

Από το 1984 δραστηριοποιούμαστε με τη πώληση, επισκεύη και συντήρηση όλων των αυτοκινήτων Ford, καθώς επίσης και με την εισαγωγή γνησίων ανταλλακτικών Ford. To εύρος των εργασιών μας επεκτείνεται και στην πώληση επιλεγμένων μεταχειρισμένων, στην ασφάλιση όλων των αυτοκινητων, στη μετασκεύη οχημάτων, στη χρηματοδότηση αγοράς ή επισκεύης αυτοκινήτου κ.α.

Στόχος μας ειναι η εξέλιξη και η βελτιοποίηση της καταρτισής μας ούτως ώστε να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε σας.

Τώρα λοιπόν γρήγορα και άμεσα, όσο διαρκεί ένα κλίκ στον υπολογιστή σας, είμαστε κοντά σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Χαρακτηριστικό μας είναι η αξιοπιστία!!!